INTO asuu Aisaparin alueella!

Aisaparin toimialueeseen kuuluu kuusi Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan paikkakuntaa: Alajärvi, Evijärvi, Kauhava, Lappajärvi, Lapua ja Vimpeli. Asukkaita seudulla on reilut 50 000, yritystoiminta on vilkasta ja yhdistyksiä on jokaiseen makuun. Viihtyisiä kyliä ja kulmakuntia on toista sataa.

Tälle sivustolle on koottu seudun perustietoa, palveluja ja nähtävyyksiä. Tiedot on sijoitettu google-kartoille, jotka avautuvat pienellä viiveellä oikeasta reunuksessa olevasta menusta. Mikäli kartoissa on jotain korjattavaa, pistä viestiä aisapari@aisapari.net.

Karttaesitys löytyy myöskin Leader Aisaparin kautta rahoituksen saaneista hankkeista, joilla kehitetään aluettamme. Hankehaku on jatkuva, lisätiedot kotisivulta www.aisapari.net. Pistetään pallo liikkeelle ja pidetään merkki päällä kotiseudun hyväksi!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s